Agnes Water

, Kl. 20:45 |
Efter att vi hade tagit oss tillbaka till fastlandet sov vi en natt i Rainbow Beach innan vi åkte vidare till Agnes Water. Här kan man inte göra så mycket mer än att surfa och hänga vid stranden, så det var precis det vi gjorde. Agnes Water är dessutom sista stället på östkusten där man kan surfa (om man reser norrut), så vi tog vår chans. På bilderna ser ni oss försöka se coola ut på våra brädor. Ibland lyckades vi inte riktigt, men vi hade roligt i alla fall!
 
//Clara & Emilia 
 


Fraser Island dag 3

, Kl. 18:45 |
Förutom att åka till Eli Creek, besökte vi Lake Wabby. Till skillnad från Lake McKenzie var denna sjö grön och här fanns även sådana "spafiskar" som äter döda hudceller. Om man stod i vattnet tillräckligt länge kunde man känna hur de kom och naffsade på fötterna. Det var dock rätt så kallt, så vi var inte i längre än nödvändigt. Innan vi lämnade Fraser tog vi några gruppbilder, först med gruppen vi åkte i samma bil som och sedan tillsammans med allihopa. Inte långt därefter fick vi syn på en dingo som sprang längs stranden. Tidigare hade vi sett en i mörker, men nu fick vi se en i dagsljus.
 
//Clara & Emilia
 


Eli Creek

, Kl. 16:44 |
Den sista dagen på Fraser Island åkte vi bland annat till Eli Creek, vilket är en bäck som är såpass stark att man kan glida med i den. Det var faktiskt väldigt kul att bara lägga sig och åka med vattnet, som förövrigt var kallt och väldigt klart. Ger lite cred till Linn och Amanda som står för GoPro bilderna i detta inlägg. :)
 
//Clara & Emilia