Sommarkväll

, Kl. 20:17 |

Igår på dagen var det helt okej vädet och såklart jobbade jag just då, sen lite senare blev vädret som på bilden. Trots det spenderades en riktigt bra kväll utomhus. Både jag och Clara var med flera andra hemma hos en gammal klasskompis som precis kommit hem från ett utbytesår i USA. Det var roligt att träffa honom igen och det var en hel del folk som hade kommit för att välkomna honom hem. Vi satt under ett partytält när regnet började smattra, men det var inte direkt något som hindrade oss från att sitta kvar. Det kan faktiskt vara lite mysigt att värma sig med filtar och höra regnet falla ned. Det blev en lyckad kväll helt enkelt. :)
 
//Emilia


på upptäcksfärd

, Kl. 18:15 |

Idag hade vi städare hemma, och därför tog jag mig ut på en cykeltur tillsammans med min kamera för att slippa vara hemma. Passade också på att inviga mina Nike Air Force som kom igår (!!). Jag hade ingen specifik slutdestination, men hamnade tillslut på en liten udde i Djursholm. Följde en stig jag brukar cykla på ibland, men svängde vänster istället för höger. På udden fanns det en bänk och där satt jag en stund och fördrev tiden genom att fota och hålla på med mobilen. Det var alldeles vindstilla och för en gångs skull tyckte jag faktsikt att det var rätt så skönt att inte göra något speciellt. Sen cyklade jag hem och åt lunch ute i solen. Trots att det var rätt så molnigt tittade solen fram då och då. Bytte till och med om till bikini och solade en stund (för första gången i år, haha). Längtar till i slutet av juli då jag åker till Turkiet med familjen, vill ha värme och vill bli brun.

//Clara


Nummer ett

, Kl. 01:32 |
Om jag bara fick ha en app på mobilen skulle jag utan tvekan välja Instagram. Inte ens Res i STHLM, Google Maps och Swish, som är mycket mer användbara, slår Instagram. Det är roligt att dela med sig av bilder och samtidgt ta del av andras. Men det roligaste är helt klart att försöka göra sina bilder så fina som möjligt med hjälp av olika filter och inställningar. Det händer rätt så ofta att jag lägger upp en bild, men att jag egentligen tycker att den är för ful rent estetiskt för att den ska "förtjäna" en plats i instagramflödet. När jag sedan går till min profil och ser alla bilder samtidigt kan jag inte sluta irritera mig på att bilderna inte passar ihop, eller att det ser alldeles för grått och tråkigt ut. Hur ska man göra för att bilderna ska passa ihop!? Visst, om jag varje morgon lägger upp en bild på min frukost och använder samma filter varje dag blir det säkert väldigt enhetligt, men om man tar kort på olika saker, olika dagar, med olika ljus, blir det genast svårare. Ovanför ser ni ett litet utdrag av mina instagrambilder. Här ser det faktsikt rätt så okej ut, det är mycket färg och det tycker jag om. Men jag vill kunna bläddra igenom mina bilder och tänka "åh vad fint det ser ut", precis som jag tänker när jag kollar in vissa andras instagramkonton.
 
#storaproblem


//Clara