Idag är det dags

, Kl. 09:58 |
Idag är det alltså dags. Det är idag jag ska sätta mig på planet mot Australien (eller ja, det är två mellanlandningar innan jag sätter mig på planet som verkligen går mot Australien, men ändå). Nedräkningen har pågått länge och det känns galet att jag faktiskt ska åka nu. Resan kommer ta 24 timmar, så jag lär vara rätt så trött när jag kommer fram. Vi får se när jag får internet nästa gång och när jag har möjlighet att uppdatera här, men ni får hålla utkik. :) Nu ska jag packa ihop det sista i min resväska och förbereda det sista inför resan.
Jag är så taggad!
 


En mysig brunch

, Kl. 11:29 |
Igår hade jag en liten brunch hemma hos mig. Jag åker ju imorgon (!!) och kände därför att det vore kul att träffa en del kompisar och bara ha det mysigt tillsammans. Jag har insett att jag inte kommer hinna träffa alla jag skulle vilja innan jag åker, men är glad över att jag hann träffa er som kom igår. Det är så många här hemma jag kommer sakna, jag har verkligen så himla fina vänner!♡ Samtidigt är jag riktigt taggad på  att åka iväg och jag kommer nog ha mycket att berätta sen när jag kommer hem. 
 
Nu måste jag fortsätta att lägga fram det jag ska ha med mig och börja packa ned sakerna i min väska. Det är verkligen svårt att packa för en obestämd tid, men bara jag har med mig det viktigaste, så lär allting annat lösa sig på plats. Shit, snart lämnar jag Sverige.  
 


Blue Mountains

, Kl. 14:36 |
Förra helgen då jag + familjen jag bor hos var påväg till mamman i familjens pappa stannade vi i Blue Mountains. Vi var bara där en liten stund innan vi åkte vidare, men jag hann i alla fall knäppa en del bilder! Irriterar mig väldigt mycket på att nästan ingen bild blev skarp och de flesta blev korniga, men men... Man ser i alla fall att det var fint där!
 
//Clara