Surfning

, Kl. 23:52 |
En bild på när jag lyckades komma upp på surfbrädan

I förrgår gick jag, mina brorsor och min kusin på en surfskola i 1770 och det är en sak jag verkligen velat testa på här i Australien, som jag nu kan checka av från listan. Det var väldigt kul, men rätt så jobbigt. Kroppen blev ganska utmattad av tre timmars försök till surfning, dessutom fick jag in en hel del saltvatten i både näsa och mun och så skrapade jag upp både lår och armbågar en del på surfbrädan. Jag lyckades ändå komma upp några gånger och det var häftigt när man verkligen fick till timingen rätt, så man kunde glida med vågen hela vägen in till stranden. Jag tror absolut att jag kommer surfa igen, skulle va kul att bli ännu bättre på det. ;)

Nu är vi inte längre i Agnes Water/1770, utan har åkt vidare till Maryborough där vi nu sovit en natt. Idag ska vi vidare till Fraser Island som jag hört så himla mycket om, så det ska bli riktigt häftigt att komma dit. Det är verkligen en av de platser jag har velat besöka här i Australien innan jag åker hem till Sverige. (Kanske blir ett till besök för mig där, eftersom jag och Clara vill dit när vi ska resa runt sen). Jag kanske inte har någon täckning där ute, så vi får se om jag lyckas uppdatera något därifrån. Vi ska vara där två nätter och efter det ska vi tillbaka mot Mooloolaba. Vi hörs! 

//Emilia

Beatrice Jakobsson - Fotografi

Det där såg sjukt härligt ut!

Svar: Ja det var det verkligen :D
claraochemilia.blogg.se


Sarah

Vilken bra bild :)

Svar: Tack, ja det blev faktiskt lite häftigt :)
claraochemilia.blogg.se


Emma

åh vilken fin bild:D

Svar: Tack, ja det togs vid rätt tillfälle i alla fall hehe :)
claraochemilia.blogg.se


Sandra Lundin

Men åh, så roligt! VIll också lära mig att surfa :)

Svar: Ja det var verkligen kul att testa, trots att det var rätt så jobbigt ;) Vill gärna göra det fler gånger så att jag blir bättre på det hehe! :)
claraochemilia.blogg.se


Rebecka

Åh vilka härliga bilder!
Svar:
Ja, det var hur mysigt som helst :D Haha ja det kan jag tänka mig.

Kram

Svar: Tack så jättemycket :D ja det var härligt ;) kram
claraochemilia.blogg.se


Ida

Vilka härliga bilder! Vill också så himla gärna testa surfa någon gång :)

Svar: Tack så mycket! Ja det känns verkligen häftigt att ha testat på och jag hoppas det blir av någon mer gång ;)
claraochemilia.blogg.se


Sanna Preifelt

Blir helt euforisk så fort jag kommer in här; såååå vackra bilder, så härlig känsla över hela bloggen :) Hoppas ni haft en bra jul och ett gott slut :)

Svar: Men åh tack så jättemycket!! Va glada vi blir av din fina kommentar :) Hoppas verkligen detsamma till dig! Sorry för ett så himla efter svar ;)
kram
claraochemilia.blogg.se

Kom ihåg mig?