Sydney del 2 - Royal National Park

, Kl. 07:25 |
 Den andra dagen jag var i Sydney hade jag och Clara planerat att åka iväg till en nationalpark som ligger i närheten. Vi båda hade blivit tipsade om att åka dit, så vi köpte med oss lite mat, tog en färja från där Clara bor och så åkte vi iväg till Royal National Park. När vi kom till nationalparken, så följde vi en stig som efter ett tag tog oss till havet och när vi väl kom dit, så blev vi chockade över att det var så himla fint. Vi gick längs klipporna och det var verkligen så himla häftigt. Efter ett tag satte vi oss på en klippa och åt den lunch vi hade köpt med oss (bra lunch det där...) Gott var det i alla fall! Vi satt lutade mot en sten, bara en liten bit från klippkanten som stupade rätt ned, och bara njöt av utsikten. Alltså den känslan!! 
 
Om man fortsätter en bra bit längs klipporna finns det flera utmarkerade punkter, som ska vara extra fina eller häftiga att se, men som vi inte tog oss till. Jag och Clara hade inte tiden att gå så jättelångt, utan skulle i så fall ha åkt iväg tidigare på dagen. Dessutom hade vi inte de bästa promenadskorna på oss, utan hade flipflops. Jag skulle absolut vilja åka tillbaka och i så fall ska jag se till att åka tidigare och ha ordentliga skor på mig, så att jag orkar gå längre. Såklart lyckades jag få skavsår och gick ett tag barfota på marken (kanske inte det bästa att göra på stigarna i en nationalpark), men sen på vägen tillbaka, så måste jag berätta en sak som hände som fick mig att gå med skorna på trots att skavsåren gjorde väldigt ont.
 
Jag gick bakom Clara på en lite smalare stig och helt plötsligt såg jag hur något började röra sig på marken mellan mig och Clara. En lång och smal varelse slingrade sig runt. Nästan innan jag hann reagara, så började jag stampa, springa och skrika typ (haha). Det var en orm. Många ormar här är ju giftiga och jag har nu i efterhand hört att gröna ormar brukar vara ofarliga, men att man ska hålla sig undan från bruna och svarta. Jag kan säga att ormen jag såg var mörkbrun, åt det svartare hållet, så det finns en stor risk att den var farlig. Rätt så lång var den också, usch alltså! Haha skrattar typ åt mig själv för att jag blir så rädd för ormar och kryp, men det är ju lite extra läskigt eftersom de kan vara riktigt farliga här.
 
Trots ormen och skavsåren, så var det en riktigt lyckad utflykt och jag är glad att vi åkte dit!
 
//Emilia
 
bexollila

riktigt härliga bilder!!

sv : ja visst var dem fina :D

Svar: åh tack så mycket :)
claraochemilia.blogg.se


Sanna Preifelt - JULKALENDER

Er blogg är ju verkligen helt fantastisk, med såååå underbara bilder!

Svar: Men åh tack så himla mycket!! Va glada vi blev av din kommentar :)
claraochemilia.blogg.se


Amanda Jona [SPONTAN]

Verkligen så härliga bilder! :)

Svar: Tack så jättemycket :D
claraochemilia.blogg.se


Vilken bra blogg :)

Svar: Tack så mycket, va glada vi blir att du tycker det :)
claraochemilia.blogg.se


Ida - foto & häst

heeelt uuuunderbara bilder!! :'DDD
sv; tack! roligt att du gillade dem :') tack snälla ❤❤
kram

Svar: Åh taack va jag blir glad :D ❤ kram
claraochemilia.blogg.se


Sandra Lundin

Blir ju inte alls sugen på sommar och värme nu, nej nej ;)

Svar: Haha, jag njuter verkligen av att vara här i värmen ;)
claraochemilia.blogg.se

Kom ihåg mig?