Utklädning x2 + punktering

, Kl. 08:39 |
I lördags hade jag en rätt så fullspäckad dag. Dagen började med frukost och lek med barnen, samtidigt som jag försökte få ihop två olika utklädningsoutfits lite i sista minuten. Outfit nr 1 var påskkärring. Jag vet inte om jag skrivit det med pappan i familjen här är svensk, så tjejerna går varje lördag på en svensk skola där de får lära sig svenska (tillsammans med väldigt många andra barn som har en eller två svenska föräldrar). Hur som helst så hjälper jag till en del där och i lördags var det påskavslutning, så då skulle man klä ut sig (både barnen och lärarna) och jag blev då en påskkärring för första gången på väldigt länge.
 
Efter svenska skolan var det lite bråttom att komma hem eftersom både jag och Anders hade tider att passa. Vad tror ni händer när vi åker på motorvägen? Jo vi får PUNKTERING på bilen... Såklart att det ska hända när det passar som sämst. Anders satte igång och gjorde ett rekordsnabbt däckbyte på 6 min (!). Där stod jag som en påskkärring på vägrenen vid motorvägen och hjälpte till med vad jag kunde. De som åkte förbi måste ha undrat varför jag såg ut som jag gjorde (haha). 
 
Tillslut kom vi i alla fall hem och jag gjorde mig iordning för outfit nr 2. Bort med påskkärringssminket och på med 70-talskläder. Det var en 70's theme night på restaurangen där jag jobbar, så alla skulle komma utklädda. Jag körde på hippie-70-talsstilen, medan andra var mer ABBA/disco-inspirerade. Det känns ändå som att jag lyckades få ihop en rätt så bra outfit, vilket jag tackar Keli för, eftersom hon letade fram lite accessoarer hon hade hemma som jag kunde använda. Kändes lite konstigt att jobba i de kläderna, men alla var ju utklädda så.. :)
 
Trots att jag kände mig lite stressad över att få ihop outfits och hade mycket att göra, plus punkteringen som kom olägligt, så blev det ändå en lyckad lördag. 
 
 //Emilia
 
Robex Lundgren

fint

Svar: Tacktack :)
claraochemilia.blogg.se

Kom ihåg mig?