Mission beach - Skydive

, Kl. 14:54 |
 Efter Magnetic Island tog vi oss vidare till Mission Beach. Här finns det egentligen inte så mycket att se, men är ett måste för den som vill ha äventyr. En av de äventyrliga sakerna man kan göra (och som Mission Beach också är mest känt för) är att hoppa skydive från 14,000 feet (ca 4,3 km) med landning på stranden. Detta var något som vi båda verkligen hade sett fram emot, men eftersom vädret hade varit så dåligt de senaste dagarna var det osäkert om det skulle bli av eller inte. Vi väntade i nästan sex timmar pa att vädret skulle klarna upp så att våra instruktörer kunde få klartecken att åka till flygplatsen med oss. Detta gjorde att vi blev ännu mer nervösa an vad vi redan var, skulle vi komma ner levande?? 

Trots nervositeten gick allt väldigt bra och nu skulle vi mer än gärna göra om det. Det läskigaste var helt klart att hoppa ut från flygplanet, men när det var gjort kändes det bara häftigt att falla genom luften. Frittfallet varade i ungefär en minut innan fallskärmen vecklades ut, då kunde man även njuta av utsikten och inte bara av hastigheten. Båda vi betalade för att bli filmade och fotograferade, så vi hade var sin kameraman som cirkulerade runt oss i luften. Trots att det var svindyrt och att vi ser ut som grisar med fladdrande kinder och näsborrar på de flesta bilder kändes det roligt att ha. 

Detta var helt klart en av de bästa grejerna vi gjorde längst östkusten och är något som alla borde testa på! Att vi lyckades fixa att Amanda och Linn kunde hoppa samtidigt som oss gjorde inte dagen sämre!Kom ihåg mig?